maanantai 12. tammikuuta 2009

Ei oo vauvoja ei...

Joo-o että se siitä hyvin suunnitellusta synnytysviikonlopusta, pah sanon mä.

Että joo, ei ole meillä vauvoja vielä ei ja jos Evalta kysytään niin tuskin koskaan :D
Päiviähän sillä on vasta kasassa 67 että sinänsä tässä mikään hätä ole mutta multa loppui into kykkiä sen seurana, tänään meinaan ulostautua ja lähteä leffaan .... ja uskokaa tai älkää tuo pirun katti päättää varmaan JUST SILLOIN alkaa synnyttää kun teen lähtöä.

Ell on konsultoitu ja jos ei ke iltaan mennessä tapahdu niin sittenpä tehdään vierailu lääkäriin, päiviä on silloin kasassa 69..uuh. Meidän ell mietti jo tuossa sitäkin että kun Eva sairasteli sen jouluviikon niin jos sen elimistö ei ole rekisteröinyt sitä pentujen kannalta ollenkaan vaan se meinaa hautoa niitä viikon ylimääräistä :D Se ei oikein mulle nyt kävis kun ois oikeasti muutakin elämää (jes! mullon elämä, lälläää!)

Maitoa siltä tulee, no joo sitä tuli jo la aamuna, viime yönä maha eli aivan omaa elämäänsä menemällä välillä niin kovasti että sain laskettua kallot! 4 löytyi eikä yhtään enempää. Mä tosin en saanut viime yönä nukuttua kun tämä hemmetin rantapallo suhasi hinkkeineen mun naaman yli minuutin välein ja huusi milloin ruokaa, milloin maha hierontaa ja milloin muuten vaan pörinä seuraa..näytän ihan vähän zombielta mutta ei väliä.

Synnytys suklaat ja limut tuli jo juotua, seiska ja cosmo luettu taka ja etuperin about miljoona kertaa, on tanssittu ja laulettu pentuja ulos ja kohta otan käyttöön uhkailun ja kiristyksen :D Verta, Hikeä ja Kyyneleitä.. mitenkään en edes yritä musitella tässä että Evan mamma Niah on oikea super panttaaja... synnyttihän se Roopenkin pentueen kun päiviä kasassa 71!! Joo-o 71.. ARGHHHHHHH



Mamma tänä aamuna.. raskasta on raskasta joo mutta elo helpottuis kun pykäis ne itiöt maailmaan

1 kommentti:

maarit kirjoitti...

Kato vain niin se meinasi odottaa myös siihen 71vrk.