torstai 8. tammikuuta 2009

Valmiina vastaanottamaan muksuttimia ♥

Tänään onkin ollut oikein kaaosmainen päivä... totesimme jo eilen Evan kanssa että sturdi onkin ihan tyhmä paikka synnyttää ja pahvilaatikko voisi olla kivempi. Tänä aamuna se pahvilaatikkokaan ei kelvannut ja mamma oli sen näköinen notta jo on huono hotelli kun ei huonetta löydy!

Kipaisin sitten päivällä viime hetken asiat hoitamassa ja ostamassa emonmaidonkorvikkeet, puhdistusaineet, talouspaperia, parit pyyhkeet kun muutossa tuli kaikki "huonommat" pyyhkeet heitettyä kehään ja lisää ruokaa mammalle :) Almo Naturen kanapöperöt on IN. Löysin myös lähi kirpparilta vauvojen osastolta ihania lakanoita ja tyynyliinoja ja en tietenkään voinut olla ostamatta :D Nyt on paljon liinavaatetta synnytystä ja pentuja varten ja kukkarokaan ei tyhjäksi asti huvennut!

Kun tulin kotiin mamma kiljui ruokaa ja ilmoitti kovaan ääneen että maha on kovana, hiukan levolackia ja tunnin päästä tuli jo kakkakin, pakko iloita että kerrankin näin päin kuin se inha jouluviikon ripuli! Kun oli syöty (Eva kanaa ja minä lasagnea) päätettiin sisustaa koiran metallihäkki, se toimi aikoinaan myös Hinkulla synnytyslaitoksena joten ajattelin kokeilla että kuis Eva.
Mamma tykkäsi auttaa lakanoiden laitossa ja lopulta kävi sitten mylläämässä häkissä sen merkiksi että ihan jees paikka, sänkyyn se vyöryi nukkumaan mutta kyllä minä sen meinaan synnytyksen aikaan vaikka väkipakolla häkkiin raahata.. meidän sänkyyn ei ole kukaan synnyttänyt eikä synnytä! On tuossa kuitankin pahvilaatikkokin vuorattuna että katsotaan kumpaan päädytään!

Mutta siis nyt on kaikki valmista siihen että voimme vastaanottaa meidän seuraavat pienet pötkylät ♥ Evalle on ruokaa ja herkkuja ostettu, korvikkeet, pehmusteet, desinfiointiaineet, paperit, puntari kaivettu, pipetit liman imemiseen, pyyhkeet ja kirjurin kamat valmiina. Allekirjoittaneella on Seiska, Cosmopolitan ja muutama Kissa-lehti odottamassa, suklaata ja Coca-Colaa löytyy ja muutama kotisivu hommakin tuossa odottaisi että eiköhän tämä tästä.
Palaan seuraavan kerran kertomaan mitä tuli ja montako :)

Mamma-mammuutti ja maha, 9vko:a täynnä (8.1.09)

Uusi synnytyslaitos ja ihanat pinkit elefantti lakanat "verhoina"

2 kommenttia:

maarit kirjoitti...

Oi! Kovasti onnea teille sinne ja toivottavasti kaikki sujuu hienosti! :D

Jalecat's- kissala kirjoitti...

Hyvin varustauduttu :D Onnea synnytykseen!