keskiviikko 28. tammikuuta 2009

Ja ylös päin mennään...

Ja Bertta vähän ulos päinkin.. oli taas yöllä karannut sturdistaan!

Mutta joop, pentujen painot ovat taas lähteneet nousuun kun ne tajusi että se hirveä mönkiminen ja räpylöiden pällistely onkin vielä aika turhaa hommaa ja mamman kainalossa ja tissillä roikkuminen on pienen kissanpennun tehtävä tässä iässä.

Johtopaikkaa pitää edelleen Bertta 330g ja häntäpäässä odotetusti Emil joka on jo kuitenkin hienosti 212g !! Emil poika on päättänyt kasvaa hitaasti mutta varmasti :)
Bertan kanssa ainoastaan yli 300g on mennyt myös Leo Leijona 304g, ihan tuntumassa on Jansku 296g, sitten Lana 278g ja Eve 276g että tällä hetkellä taas hyvälle näyttää.
Varmasti seuraava painojen sahaaminen on nurkan takana... ei mene montaa päivää kun lasten reviiri taas laajenee ja uusia asioita täytyy ihmetellä sitten oikein joukolla, paitsi Emil joka roikkuu tississä ;)

Tällä hetkellä kovasti harjoitellaan jaloillaan pysymistä, noh Bertalta tämä on luonnistunut jo noin viikon ajan.. muut heiluvat kuin heinämiehet ja kaatumisilta ei voi välttyä, ihmisiä tillotetaan pienillä nappisilmillä ja kun syliin otetaan alkaa aivan mahdoton tiriseminen ♥

Kuvassa näkyy kivasti Leon kuviointi ja väritys selässä
(kuvaa klikkaamalla se näkyy isompana)


Ei kommentteja: