keskiviikko 28. tammikuuta 2009

Kiireinen päivä!

Tänään onkin taas kerran lasten kanssa muutettu, ei kissamamman aloitteesta vaan ihmismamman :D Viikonloppuna olisi ensimmäinen pentujen kurkkija tulossa kylään (tervetuloa Hanne!) ja entinen pentupesä oli niin ahtaassa kolossa että sieltä ei olisi paljoa pentuja nähnyt.

Niinpä rempaisin imurin ja mopin kanssa vaatehuoneeseen, ahdoin hyllyt täyteen bokseja ja tavaraa ettei mamma hyppelehdi niillä, luuttusin ja imuroin (eri järjestyksessä tosin..), siirsin sturdin, matot, ruuat, pennut ja kaikki härpäkkeet vaatehuoneeseen ja pyydystin kovasti protestoivaa mammaa varmaan vartin.
Eva on sitä mieltä että uusi koti ei ole hyvä juttu, mutta se on voivoi ja Evan täytyy nyt sopeutua! Vaatehuoneeseen ei vedä, siellä on suht lämmin ja rauhaisa olla, pennuilla on paljon tilaa ottaa ensimmäisiä spurttejaan pesän ulkopuolella ja opetella hiekka-astian ja ruuan merkitystä sitten kun on aika :)

Rempaisin myös tänään ja päätin lähteä TICA näyttelyyn Espooseen maaliskuussa Turon ja Pikkusen kanssa, mukaan lähtee myös Hanne Mystin ja Velhon kanssa.
Koska muussa järjestössä kasvattaminen kiinnostaa päivä päivältä enemmän ja enemmän on myös aika konkreettisesti mennä tutustumaan toimintaan. Ehkä jonain päivänä siirryn kokonaan TICAan mutta aloitan ensin näin "varovaisesti" kasvattamalla kahdessa järjestössä. Lolan pennut tullaan siis rekisteröimään sekä Fifeen että Ticaan, Pinkin ja Evan pennut menevät vielä kaikki Fifeen. Aion myös rekisteröidä osan kastraateistani Ticaan näyttelyitä ajatellen.

Ei kommentteja: