keskiviikko 21. tammikuuta 2009

Muitakin kuulumisia kuin vain pentuja ;)

Välillä vähän muitakin kuulumisia kuin vauvvoja vaikka ne vauvvat aika ihania tuhisijoita ovatkin ♥

Kes-Kisin näyttely pikku hiljaa lähestyy, lähdemmekin sinne Kirsin kanssa kahdestaan ja matkaan lähtee vain ja ainoastaan Nalletin :) Kes-Kisin jälkeen vuorossa Laihia ja sinnekkin lähtee Nalle, piruuttani ilmoitin myös Esmen sunnuntaiksi koska se ei selvästi halua pentuja (kyllä se juoksee juu mutta ei sitä saa astuttua...) niin lähdetään metsästämään seuraavaa CAC:tä.

Lahian jälkeen ajattelimme sitten suunnistaa RUROKin näyttelyyn Vantaalle ja se onkin sitten minulle erikoinen näyttely, nimittäin minun oma rakas ensimmäinen siamilaiseni tekee siellä debyytin veteraani luokassa!! Joo-o armas lilanassu Delicatin Tucurui eli Turo täyttää 2kk päästä 7v ja on oikeutettu kilpailemaan veteraaneissa :) Huimaa ja samalla jännittävää. RUROKin näyttelyyn lähtee myös Nalle ja mitä ilmeisimmin Esme josko saisin siitä CH:n sekä Kitinää olemme Tainan kanssa kaavailleet myös mukaan!

Sain Kirsiltä kameran lainaan tuossa maanantaina ja napsin kuvia kissoista, oma on ihan p*ska joten suuret kiitokset Kirsille lainasta :))

Nalletin haukottelee, tylsää

Nalletin ja vihreät simmut

2 dorkaa.. entinen kolli ja nykyinen kolli :D

Ihana rakas palliton kollipoikani ♥

Huuhkaja joka paremmin tunnetaan nimellä Texi :)

Ei kommentteja: