tiistai 20. tammikuuta 2009

Tuunattu pentumökki

Koska meidän kämppä on kesälläkin kuin napajäätiköllä asuisi niin pentujen pesän suhteen on ollut ongelmallista että mihin sen sijoittaa ja miten suojataan naperot kylmältä.

Noh, allekirjoittanut tässä yksi ilta viritteli, pennut asuivat 3ekaa päivää Kirsiltä saadussa metallihäkissä mutta tuntui että sinne kävi veto niin päätin Evalta kysymättä siirtää lapset sturdiin.
Koska sturdi on puolet isompi kuin häkki niin tilan ahtaus iski vastaan, meidän makkari kun ei ole mikään lukaali :D

Päätin sitten kaikkia lakeja vastaan sijoittaa lapset patterin eteen ikkunan luo ja kaivoin kaikki mahdolliset viltit, fleecet, lakanat, peitot ja muut härpäkkeet suojaamaan sturdia kylmältä.
On kuulkaas niin peitoilla viritetty pesämökki meillä ettei ihan heti tule samanlaista vastaan :D

Eilen laitoin mammalle kiikun sitten sinne myös ja sieltäpä onkin hyvä katsoa lasten touhuja aina kun lämpötyynyn lämpö alkaa olla liikaa.

Uskokaa tai älkää tuon peittomäärän sisältä löytyy lämmin kolo missä asustaa 6 pientä jääkarhua ja niiden mamma ♥


Ps. Päätin sitten että myös Leo jää jatkokasvatukseeni ns. varalle, koska Pikkusen linjojen saaminen toiseen pentueeseen teki näin vaikeaa niin päätin kerralla repäistä ja jättää yhteensä 3 sen linjoista jatkoon, Kanelityttö Pinkiltä (Pikkunen on Pinkin isä) ja Bertta ja Leo tästä pentueesta. Leo jää vähän niin kuin varalle että jos vain ehdin niin nappaan siltä yhden katraan sitten tulevaisuudessa :)

Ei kommentteja: