torstai 15. tammikuuta 2009

Pieni tarina Suuresta ystävyydestä ♥

Tämä tarina on antanut odotuttaa itseään jostain syystä pitkään, luultavasti siksi koska sanottavaa olisi paljon mutta sanat eivät riitä lopulta kuitenkaan kuvaamaan riittävästi tätä ystävyyttä ja sen tärkeyttä minulle ♥

Katsotaan mitä saan aikaan..

Kaikki alkoi 2v sitten kun minulta kysyttiin Roopea siitokseen Helsinkiin Niah nimiselle siamilais neitokaiselle, ensimmäisen kerran tapasin omistajansa Lauran sitten Seinäjoelle Roopen kera ja siellä lyötiin tulevat treffit lukkoon.
Aikanaan Roope sitten matkusti Helsinkiin ja sai aikaan 7 kaunista kissalasta. Pienten kissalasten taival ei ollut helppo ja ala mäkiä oli, niitä elettiin yhdessä itkien ja surren ja lopulta henkiin jäi 4 kuvan kaunista B-lasta, Be Flirt, Belle de Jour, Born in Heaven ja Butterfly Beast.
Jo tähän aikaan tunsin että jotain hauskaa ja hulvatonta on astunut minun maailmaani :)

Vaan enpä olisi koskaan uskonut millaisella vauhdilla ;) Tästä sitten jatkui yhteydenpito ja ystävyys, näyttelyissä tavattiin ja uusia pentujuttuja kyseltiin.
Kesällä 2007 menetin sitten viimesenkin mahdollisuuden Roopen linjoihin kun meidän epäonnen pentueesta eloon jäi 1 poika joka sekin sitten kastroitiin loppujen lopuksi. Tilitin huonoa tuuriani Helsingin suuntaan ja sieltä heitettiin vain ilmaan ajatus että: niin onhan täällä 2 Roopen lasta että katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan :)
Tätä ennen minua kuitenkin kohtasi suuri onni ottaa vastaan meidän ihana Esmeralda.. kuvan nähtyäni heitin lauseen: voi kun tuollaisen saisi ja sellaisen sain, täysin kyselemättä ja estoitta ♥

Pikku hiljaa alkoi myös näyttää siltä että yhteistyö kanelin kasvatuksessa näytti saavan meidät vieläkin enemmän hitsautumaan yhteen ja monet kerrat tutkittiin sukutaulua ja mietittiin mahdollisia yhdistelmiä ja tuskailtiin kun ei oikein vieraslinjaisia kaneleita ja kantajia tuntunut löytyvän, 2 pelastusta sitten Arhanttilasta löysivät tiensä Helsinkiin ja jännityksellä jäätiin odottamaan tulevaa..

Kesä 2008 koitti... en ollut ajatellut uuden kissan hankintaa ollenkaan kunnes syntyi pieni kaunis lila tyttö Roopen linjoista... taas kerran minut lyötiin ällikällä kun kyselemättä minulle tuo kissaneiti annettiin ♥ ei voi 2 kertaa onni osua samaan paikkaan mutta näin vain kävi :)
Sain kaipaamani Roopen linjat takaisin ja plussana pennun kanelin kantajuus, voisiko paremmin taas mennä!

Ennen tätä meille oli saapunut suklainen unelma Saksasta ja päivän selvää oli että jossain vaiheessa se matkustaa Helsinkiin tekemään pieniä suklaisia ihmeitä, nyt nämä ihmeet ovat jo 5vko:n ikäisiä ja todellisia ihmeitä!! Olen niin onnellinen kun sain olla mukana noin hienossa pentueessa ja iloinen siitä että ystäväni sai 7 kaunista ihmelasta ihmeteltäväkseen!

Loppu syksystä 2008 minut lyötiin taas kerran ällikällä... itkin Helsingin suuntaan ihanan suklaanaamio kollini kohtaloa jäädä 3 pentueen isäksi joista tasan 2 lasta olisi Suomessa, pieni pelko siitä että tyttärensä Pinkki ei jostain syystä saisikaan pentuja oli suuri ja halusin ehdottomasti toisenkin pentueen, kyseessä kuitenkin tuontikissa ja minulle mieluisat linjat!!
Esmeralda kotona ei näyttänyt yhtään siltä että se haluaisi joskus pentuja ja kolli alkoi tuoksahtaa kollille ja laulukonsertit oli korvia hiveleviä :D Tokaisin sitten vain ystävälleni että voi kun olisi lainanaaras tuolle kollille... eikä mennyt aikaakaan kun sain viestin että haluaisinko lainata Esmeraldan siskoa kasvatukseeni? Päässä heitti ja vähän aikaa meni että uskoin... nyt tuolla pesässä köllii 6 "lainanaaraani" pentua ja kollilta on pampulat lähteneet!!

Koskaan, ei koskaan ole tarpeeksi sanoja kuvaamaan tätä ystävyyttä ja yhteistyötä! Olen ikuisesti kiitollinen ystävälleni kahdesta ihanasta kissasta ja tuosta täysin pöljästä lainanaaraasta! Kaikille on varmasti tässä vaiheessa jo käynyt selväksi että tämä ystäväni on Laura :) ystävä jota ilman moni asia olisi jäänyt toteutumatta!!

Yhteistyö jatkuu edelleen ja nyt ollaan jo siinä pisteessä että minun kissat ovat Lauran kissoja ja Lauran kissat ovat minun kissoja, mutta se ei minua haittaa. Toivon ettei tämä ystävyys lopu koskaan koska silloin minun elämäni olisi hyvin tyhjää ja tylsää!!

KIITOS Laura näistä kaikista mitä vuosien aikana on tapahtunut ja siitä mitä tulee tapahtumaan! :) Nyt otan yhteyden Helsinkiin ChicKittyjen päämajaan ja alan lätisemään mielenkiintoisista suunnitelmista ja tietenkin kissoista!!

Ei kommentteja: