lauantai 28. helmikuuta 2009

Terveisiä valokuvauksesta :)

Nyt on kuvattu ja kuvattu ja kävi kuulkaas ihan työstä!!

käytiin siis tänään Maxin, Roopen ja Esmen kanssa ammattikuvaajalla Studio Foxyssä täällä Kuopiossa ja voin sanoa että kun luulin valinneeni kaikista helpoimmat kuvattavat valitsinkin ne kaikista vaikeimmat :D

Esmen kanssa kuvaus oli yhtä kaaosta... Esmellähän meni herne siinä vaiheessa pyllyyn kun nostin sen pöydälle... varmasti ensimmäiset 50 kuvaa on huutavasta ja ärjyvästä vihaisessa syssistä :D Noh, saatiin me jokunen onnistumaankin sitten loppujen lopuksi mutta mitään suoranaista ihmettä ei saatu ikuistettua...kovasti olisi siniset silmät tahdottu kuvata mutta arvatkaa onnistuiko? :D

Maxin kanssa kuvaus oli ihan samanlaista kaaosta :D Maxi oli niin innoissaan uudesta tilanteesta että se surisi ja pörisi sata lasissa ja teki hännästään hienon joulukuusen... Maxi viihtyi myös paremmin lattialla tutkimassa kuin kuvattavana mutta onneksi kuvaaja oli asiansa osaava ja myös Maxistä saatiin sitten loppujen lopuksi kivoja kuvia aikaan.

Roope sitten oli luku omansa.. saman tien kun salamavalo välähti pisti Roope charminsa peliin ja alkoi poseerata! Kuvia otettiin todella ahkeraan ja voin sanoa että mukana on monen monta aivan super upeaa otosta!!! Roope ymmärsin homman idean ja teki hienoa työtä :)

Nyt odotellaan kk päivät että kuvaaja ehtii kiireiltään käsitellä kuvat ja valkata sieltä ne hienot otokset ennen kuin saadaan levyllinen kuvia omaan käyttöön, nämähän olivat ns. mainoskuvaukset joissa annettiin yrityksille ym. vapaa käyttö kuviin. Saas nähdä ilmestyykö joskus meidän karjuva Esme muropaketin kylkeen ;D (vitsi!) mutta voihan se olla että joskus joku jossain mainoksessa tai logossa ym. näkyy, eihän sitä koskaan tiedä!

Ei kommentteja: