sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

Vieraita Vieraita

Tänään onkin ollut lapsilla oikea aktiviteetti päivä!

Aamulla aloitimme reippaasti siivouksella, lapset boksiin ja moppi heilumaan.
Putsattiin pentulari oikein kunnolla mahataudin jäljiltä, vaihdettiin hiekat ja aluset ja pesät ja kaikki. Karvat pörröllään kakarat tutustuivat uusiin alusiin ja pesiin ja kävivät kukin vuorollaan tutkimassa uuden hiekan ja vessa-astiat.

Sittenpä olikin aika ottaa vastaan ekat vieraat, Jonna tuli tervehtimään Evangelinaa ja siinä sivussa myös pentuja. Evalla oli kovasti asiaa ja se marmattikin koko sen ajan mitä Jonna meillä vietti :D Noh saipahan Jonna esimakua siihen mitä touhu on sitten kun Eva pakkaa kamat ja muuttaa Jonnan matkassa toiselle puolelle Kuopiota.

Jonnan lähdettyä heitin Hannelle txt-viestin että hyppää autoon ja hurauttaa meille, tässä vaiheessa kakarat nuupahtivat pesäänsä ja vetivät unta palloon.

Hanne täräytti sitikalla Kuopioon ja sunnuntai-iltapäivä jatkui. Siinä aikamme turistua ja isoja kissoja rapsuttaen kuulin hirveää piippausta makkarista... kipin kapin katsomaan ja mitä löysinkään: Even istumassa pentulaarin toisella puolella :D
Kakarat pääsivät yksissä tuumin sängylle revittelemään ja hurmaamaan Hannea.

Jansku oli päivän mainioin tapaus..mulla on kissaviinipulloja ikkunalla ja Jansku sitten päätti että kyseiset pullot on hurrrrrjan pelottavia. Se meni sängyn laidalle selkä köyryssä sylkemään ja sähisemään pulloille ja häntä oli aivan hurjana pulloharjana. Ei sille voinut kuin nauraa :D

Hannen lähdettyä lapset nuupahtivat nukkumaan, olihan siinä päivässä vilskettä.

Äsken punnituksessa Leo rikkoi 600g rajan ja Emil tulee hienosti perässä! Ruokaa uppoaa jokaiselle vaihtelevalla menestyksellä :)

Ei kommentteja: