sunnuntai 29. maaliskuuta 2009

Homeopaattiset rulaa

Mulla meni aikoinaan usko homeopaattisiin kun niistä ei ollut apua Kermalle saati Maxille vaikka ihan homeopatiaan erikoistuneen ihmisen kanssa kaikki käytiin läpi ja etsiittiin oikeat aineet..

Noh voin sanoa että pentujen kohdalla uskomus on tullut takaisin :D

Emil sai perjantaina homeopaattiset aineet silmiinsä ja jo la iltana sen toinen silmä oli kokonaan avoin.
Alustus tähän silmähommaan: Emilillä on todella pienet ja syvällä olevat silmät jotka joka aamu punoitti, Emilillä on myös syntymästään asti kasvanut yläluomista inhottavat karvatupet jotka hankaavat koko ajan silmiä. Emilin silmiä on hoidettu siitä lähtien kun ne aukenivat ja hoidetaan edelleen, kunhan Emil on tarpeeksi vanha niin se pääsee eläinlääkärille operaatioon jossa nuo kutittavat karvatupet poistetaan kiusaamasta.
Tämän vuoksi Emil ei pidä silmiään kovinkaan auki koska tupet oikeasti hankaavat ja tekevät silmistä näin ollen kipeät :(

Pieni on mennyt aika hyvin sokkona täällä monet viikot mutta nyt tuntuu taas siltä että elämä voittaa, silmät ovat auki !!!

Emil saa 2x päivässä yhden pillerin Euphrasia D6:tta ja tähän päälle Cineraria Maritima silmätippoja 1 tippa per silmä 2x päivässä, ell määräämät silmätipat eivät tuoneet edes pitkäaikaisessa käytössä tälläistä tulosta mikä homeopaattisilla saatiin muutamassa päivässä :)

Emilin lisäksi kaikki lapset saavat kerran viikossa luustoa vahvistamaan Calcium Phosphoricumia 2 pilleriä kerrallaan, me halutaan lapsille vahvat ja hyvät luut ;)

Tänä aamuna Bertalla oli hiukan vatsa löysällä (söi äitinsä raksuja...) joten lykkäsin lapselle kitaan Phosphorusta ja Ipecacuanhaa ja löysyys loppui iltaan mennessä!

Kakarat voivat hyvin, nyt vasta tuntuu että Trikozol oikeasti alkaa auttaa kun pennuista on tullut sulava linjaisia ja osalle on alkanut tulla löysää pussukkaa takajalkojen kohdalle :D
Kuuriahan on nyt takana 1,5vko:a ja vielä 2,5vko:a edessä :D Hauskaa puuhaa se ei ole koska mulla on joka aamu ja ilta 7 kuolaavaa vittuuntunutta pientä eläintä täällä tuijottamassa mua murhaavasti mutta ehkä ne joskus tajuaa että niiden parhaaksi mä niitä kiusaan...

Kakaroista 3 on jo yli kilon painoisia, Leo, Emil ja Bertta, sitten heti siinä yli 900g notkuvat Lana ja Mörkö ja pieni RuuRukkanen eli Eve on hienosti jo yli 700g, taisipa tuo olla ihan paria grammaa vaille 800g juuri äsken kun käytiin puntarilla!

Eva mamma on edelleen aivan haltioissaan lapsistaan, se imettää niitä täysin rinnoin ja sen tonkat roikkuvatkin polvissa... mitään elettä vieroituksen suuntaan ei ole nähty ja tuskin nähdään :D se varmaan vedetään vain kerrasta poikki kun mamma muuttaa kuurin jälkeen Jonnalle... reppana pieni mutta maailma on raaka paikka! Hieno ja Hyvä mamma se on ollut vaikka jouluna meinasi usko loppua kesken että jääkö se edes eloon.

Ei kommentteja: