keskiviikko 6. toukokuuta 2009

10pisteet vetutus

Eilen kolahti PIROKin vahvarit ja tuomarijako, ensimmäistä kertaa elämässäni tekisi mieli jättää koko hemmetin näyttely välistä!!!

Lauantaina Turo menee Michael Edströmin pöydälle... sillä oli jo vaikeuksia antaa RUROKissa sertti luokan 4 kissalle koska sillä on lättäpää...niin ikähän ei tietenkään vaikuta asiaan, 7v sitten ei oltu ihan nykystandardin ajassa ja kissat jotka ovat syntyneet 5v sitten ja aiemmin ovat hieman eri näköisiä kuin nykyään! Jos setä Kiisseli jättää Turon sertittä niin mä potkaisen sitä nilkkaan... ei voi oikeasti olla näin huono tuuri (liuta painokelvottomia kirosanoja!!! )

Sentään Nalle ja Roope ovat lauantaina Irene Eek-Magnusonilla vaikka olen 100% varma että Roope ilmoitettiin sunnuntaiksi... noh la se on vahvariin merkitty :D

Veteraanit ovat lauantaina myös Irenellä.

Kakarat on sitten jaoteltu niin että kaneliduo menee Kiisselille ja Afri Irenelle.

Sunnuntaina sitten Turo menee Irenelle ja veteraaneissa Kiisselille (yhyyyyy) ja Nalle menee Kiisselille joka arvosteli sen myös RUROKissa, todella arsesta maksaa 32e samoista lapuista mitä jo 2vko:a sitten saatiin, tuskin Turon kupoli on yhtään pyöreämpi ja Kiisseli joutuu taas varttitunnin huokailemaan ja puremaan kynäänsä kun ei tiedä antaako sertin vai ei... että mua ottaa aivoon!!!!

(tulipas tästä oikeain valitusvirsi.....)

RuuRukkanenkin alkaa tehdä lähtöään uuteen kotiin, enää muutama tunti ja taas yksi on poissa :(

2 kommenttia:

Katariina kirjoitti...

Sanoitpahan ainakin mielipiteesi :D. Meillä on kyllä käynyt samojen tuomareiden kanssa siten, että yhtenä päivänä on tosi keskinkertainen ja kuukauden päästä täydellinen ja vice versa. Eihän sitä koskaan tiedä vaikka Kiisselillä olisi Tampereella vadelmavanukaslasit silmillä ;D.

Hanna kirjoitti...

Hui, onkos tämä "setä kiisseli" kovakin tapaus? :D Meillä on myös lauantaina yksi kissa molemmilla, sekä Edströmillä että Eek-Magnussonilla. Onnea näyttelyyn Turolle, Nallelle ja Roopelle sekä muille! =)