maanantai 4. toukokuuta 2009

Kaikenlaista Kiirettä!!

Puolin ja toisin kun on lähtenyt lapsia maailmalle Kuopiosta ja Lahdesta, on ollut pääsykoe pänttäämistä ja menoa ja näyttelyn odotusta :)

PIROK on siis ihan jo oven takana, samoin Tallinna ja Santtu!! Hui, ei enää montaa yötä kun Koikkiksen oma sininen kaveri saapuu Suomeen... voi kun vielä hetkisen jaksaisi odottaa.

Pennuilla on uusissa kodeissa lähtenyt elo käyntiin hiljalleen ja hyvällä mallilla, Leolle suurin shokki on ollut 18vuotias Maailman Voittaja vuosimallia 1997 eli Jojon Ortigo... ihan jo siksi että Tigo on pörröinen ja naamaltaan musta kuin yö, vähemmästäkin pikku kissin jalat vatkaa vaikka Tigo itsessään on herras miesten aatelia, ei tee pahaa edes kärpäselle ♥
Elvis maun kanssa tullaan jo juttuun ja eiköhän se tuttavuus leviä kohta loppu osaankin porukkaa.

Mörkö pistää Varkaudessa Hannen valtakuntaa uudelle mallille ja Velhon kanssa siellä jo hyvää pataa ollaan, myös Lanalla menee ensi kuulumisten perusteella ihan reippaasti joten hyvältä alkaa näyttää.

Huomenna rutistan vielä yhdet pääsykokeet läpi ja keskiviikkona voin sitten romahtaa :D Rukkanen lähtee uuteen kotiinsa!!! :( ihan hirveää... mun pieni kierosilmä, niisk.
Torstaina pääsemme myös vihdoinkin Evasta näin kauniisti sanottuna eroon kun Jonna hakee tuon alati äänessä olevan otuksen pois, voi että odotan innolla kun meille tulee taas hiljaista!!!!
Kotiin jää sitten vielä Emil joka on edelleen vapaana ja Bertta joka matkustaa uuteen kotiinsa Hyvinkään näyttelystä!

Roope sai RUROKista mukaansa HotPink sturdikassin jossa sitten matkustetaan Tallinnaan ja takaisin, toivottavasti uunituore IP mukana... PIROKkiin en pese ketään, Nalle on puhdas eikä haise edes pahalle ja Turoa en vain uskalla pestä, nyt kun ei olisi enää vara "menettää" yhtäkään serttiä minkään vaivan vuoksi vaikka tietenkin vedän sen kisasta pois jos jotain tulee...
Kotona ainakin pissa kulkee ja jalalla pannaan koreasti... en tiedä missä pumpulissa tuota pitäisi pitää että se pysyisi sinne kesäkuun loppuun asti terveenä ja ehjänä ♥
Mun oma PappaMopo!

Ei kommentteja: