lauantai 30. toukokuuta 2009

Juhlat juhlittu....

Nimittäin Turon osalta, pappamopedi jäi tänään eläkkeelle näyttelytouhuista vaikka SP-titteliin olisi ollut matkaa 4 sertin verran.

Tallinnan reissun jälkeen huomasin jo papassa muutoksen, se oli laihtunut. Ruoka kuitenkin maistui ja pappa mennä puksutti.

Torstaina alkoi nirsoilu, ei oikein maistunut mutta pirteä pappa oli kuin peipponen. Pe ruuan syöminen oli jo yhtä tahkoamista mutta illalla se taas maistui.
Pe iltana tuli eka oksu, yöllä ja aamulla lisää.

Heti kun kello oli 10.00 soitin Tuhatjalkaan että pappa pitää saada tohtorille, pieni pisu eilen illalla sai minut jo uskomaan uusiutuneeseen pissatulehdukseen mutta ruuan vaikea syönti taas sai epäilemään suuta...

Noh klo 14.30 me sitten kurvattiin Kirsin avustamana Tuhatjalkaan ja pappa pääsi tutkimuksiin.
Eipä me kauhean viisaina takaisin tultu :D Mitään ei suusta löytynyt, kuumetta ei ollut, maksa ja munuaiset täysin kunnossa, pappa ei antanut verta kovin monen tipan verran ja pisti hanttiin sen minkä ehti.

Kotiin tultiin toipilasruuan ja masua rauhoittavan lääkkeen kera.... pappa veti puoli purkkia evästä kotiin päästyämme.

Summa Summarun otappa nyt selvää mikä vialla mutta arveltiin Kirsin kanssa ihan puhdasta stressiäkin, pentuja talossa, Santtu tuli ja suht kiivas näyttelytahti mikä on Turolle ollut nyt harvinaista.

Tuhatjalassa istuessani päätin että kissa on minulle niin tärkeä ja rakas ja jos tämä on jonkin sortin stop huuto näyttelyille niin sinne ei enää mennä, pappa saa olla tästä lähtien kotona ♥
Toki asia ja vaiva voi johtua monesta muustakin mutta pissaepisodi rurokissa ja toinen melkein samanlainen episodi pirokissa on jo hyvät syyt jättää näyttelyt pois. Kun minä stressaan niin kissakin stressaa.

Niinpä TuroPappanen jää nyt kotiin ja toivottaa kaikille kilpakumppaneilleen voitokkaita näyttelyitä :) Turon tilalla isrokissa nähdään Roope, Eryyn ei tule kukaan muu kuin allekirjoittanut ja kasa kasvattejaan :D

Ei kommentteja: