sunnuntai 10. lokakuuta 2010

jotain kuulumisia meiltäkin...

Kauheasti on taas tapahtunut joten katsotaan miten tiiviisti saan viime aikaiset jutut kerrottua...

Annikki on nyt astutettu, Annikki vietti muutaman päivän Laukaassa upean ihanan herrasmiehen luona ja nyt odottelemme seuraavat 3vko:a kärvistellen että ollakko vaiko eikö olla ;) Komea sulhanen on Elvis eli Jatsikatin Elvis the King, OSH ns joten toivon mukaan sitten hopea/savu pentuja tiedossa, hyvällä lykyllä myös kanelia ja beigeä ;) Astumisia on ollut useita joten luottavaisin mielin tässä odotellaan jouluvaloja massuun sitten kuun lopulla....

Perjantaina töiden jälkeen (2vko:n klinikkajakso takana!!) armotonta pakkausta ja elämäni ensimmäisen kerran NUKUIN!! ennen lähtöä aamuyöstä kohti Helsinkiä ja Ery-sydin näyttelyä.
Mukana kasvattini Hanky Panky aka Onni ja Lion in Winter aka Leo sekä "otto/kasvatuslapsi" ChicKitty Miss Piggy aka Pikiäinen joka saapui paikalle Hannan kanssa :) Mukana menossa myös Yumi PumPum joten tiedossa mukava ja rempseä viikonloppu ja sitähän se kaikin puolin oli.

Kaikki saivat mitä pitikin vaikka lauantaina sertit olivat tiukassa Yumille ja Nallelle ja syyt kummallakin täysin erilaiset! Yumin tuomari Eva Wieland-Chilla tykkäsi Yumista aivan hurjasti mutta hänelle suurin kompastus kivi oli kissan ikä vastaan kilpailuluokka.... ja moneen kertaan hän sitä päivittelikin kun kissa ei ole ns. valmis ja toivoi näkevänsä tytön sen jälkeen uudestaan kun on pentuja saatu maailmaan, pitkään hän mietti mitä tehdä sertin kanssa mutta kun standardissa ja kissassa ei ole mitään syytä jättää sitä sertissä kuin ehkä liian dominantit silmät jotka eivät kunnon syyksi kuitenkaan riitä päätti tuomari antaa sertin mutta kutsua jatkoon ei tullut, toivoi tosiaan kovasti näkevänsä Yumin myöhemmin sitten uudestaan kun ikää on tullut lisää ja kissa kehittynyt. Onhan se nuori likka hurjan korkeassa luokassa mutta nytpä me keskitytäänkin sitten vauvvoihin ja sen jälkeen palataan kehiin ihan uutena likkana ;)
Tästä sivuten siis Yumi on nyt Kuopiossa juoksua odotellessa jotta päästään sitten lastenteko puuhiin ja palautettua PumPum Hannalle jolla taatusti on ikävä kiukkuavaa kilppariaan ;) Ei se oikeasti kiukkua mutta on kyllä selvää että neiti on KILPPARI !! ihana nainen!

Nallen sertti oli sitten kiinni kuviosta ja vartalon väristä, Nallehan on täplikäs mutta tuomari Martein Tausein ei selvästi täpliä nähnyt ja sanoikin suoraan että kun kissan vartalon väri ja kuvio ovat 20 pistettä niin hänelle tekee tiukkaa antaa sertti näin korkeassa luokassa mikä on ihan totta, venyttäessäkin Nallen täplät ovat enemmänkin raitaa eli tiikeri kuviota kuin täplää... mutta Nallepa tiesi mistä narusta vetää ja kiipesi Marteinin olkapäälle puskien sitä samalla naamaan :D Arvatkaapa tuliko se sertti? No tuli ja kutsu vielä TP-valintaankin jossa Hanna esitti käärmetanssia tanssivan Nallen, KIITOS siitä!!! Tanssin syy oli hurjan iso pissahätä !!!!

Leo hurmasi oman tuomarinsa samoin Onni ja molemmat menivätkin TP-valintaan ja varsinkin Onnin kohdalla valinta oli tiukka, täpärällä oli että Onni olisi paneeliin mennyt mutta vähän liian pyöreät silmät (Roosan lahja lapsilleen!) koituivat kohtaloksi ja paneelipaikka meni ohi suun, silti upea arvostelu ja mieletön näyttelykäyttäytyminen lämmittivät kasvattajan mieltä!! Hienoa Jenni ja Onni :) Leo kävi TP:ssä tiukan kisan Pekon kanssa ja hävisi sen oikeutetusti mutta sai tuomariltaan Evalta erikoispalkinnon, ison upean ruusukkeen !!!!!!

Lauantaina illalla sitten suhasin Keskimaahan tutustumaan lapsenlapsiin ja meinasin varastaa joka ikisen!!!!!!!! voi jumankekka mitä muksuja ja missä kunnossa, upeita upeita upeita ja niin reippaita, terveitä, rohkeita ja niiiiiiiiiiiiiiiin riiviöitä että voi apua <3 KIITOS Hannalle kun sain tulla käymään :)) Katseltiin lasten peput, navat, rintalastat ja muut ja oli kuulkaas tasaista porukkaa, hurjan hyvän painoisia ja upeasti ottivat kontaktia :) Mä rakastuin............

Sunnuntaina sitten kaikki saivat serttinsä ja kävivät valinnoissa, myös Yumi :))) kaikki hävisivät omat valintansa mutta sertit, kehut, valintoihin pääseminen ja käyttäytyminen lämmitti, ja nyt katkesi kirjoittajalta oikeasti ajatus niin pahasti että pakko jatkaa myöhemmin... tätä teettää 2 tiukkaa viikkoa klinikalla, muutaman tunnin yöunet ja reissut Hesaan :D sori :D

Ei kommentteja: