torstai 14. lokakuuta 2010

Kuvia Erystä

Koska allekirjoittaneen runosuoni ei kuki nyt yhtään niin tässä hieman kuvia Erystä, kun on pää täynnä räkää ja kuumetta niin annettakoon anteeksi että blogi elää hieman hiljais eloa jooko? :D

Pihalla sataa lunta joten vilukissana kaivoin kaapista ylimääräiset patterit seinään etten palellu (oikeasti meidän koti on kuin napapiiriltä näin talvisin!! ), villasukat jalkaan ja kissoille lämpötyynyn sohvalle :)) Sohvalla onkin hieman tungosta mutta hyvin me tähän mahdutaan!

Annikin astutuksesta tulee nyt viikko täyteen ja vielä pari edessä jännitystä, käymme varmasti ultrassa kuun lopulla jotta tiedämme onko tärpännyt vai ei, kun tuo Anni on aina hieman salamyhkäinen ;) Vahinkoastumisen jälkeen Eddien kanssa jouluvalot kyllä syttyivät mutta ultra kertoi neidin olleen tyhjä joten ihan siksikin on hyvä käydä näytillä :)

Olen ihan unohtanut kertoa kuinka Madonna - pentueen kanssa kävi !!! Noh lapsethan saivat kirjansa sitten kuitenkin kun Roosan omistajuus oli käsitelty RTK:ssä ja päätös vahvistettu liiton hallituksessa, saimme asiasta huomautuksen ;) ja pahoittelut asiasta, lähinnä siis siitä että kukaan ei kertonut missä mennään vaan olettivat että tiedämme itse :D Noh oppia ikä kaikki, kokemus se oli tämäkin ja ihan siis oma mokani se omistajanmuutos :)

Nyt odottelemme Yumin juoksuja jotta pääsisimme yrittämään pentueellista tikettejä!!

Hanky Panky alias Onni Liisa Forssin tutkittavana

Yumi miettii että HÄH?

Onni Frööpelin Palikkana :D

Yumi ja profiili :)

Ei kommentteja: