lauantai 13. marraskuuta 2010

Odotusta ja Odotusta

Mitäpä sitä muutakaan olisi perheessä jossa yksi on pieniin päin ;) Odotellaan siis malttamattomana joulukuuta ja Annikin vauvvoja!

Massu kasvaa sievästi ja nyt sen kasvutahti on selvästi hidastunut joten veikkaukseni on että sieltä se 4 pentua olisi odotettavissa, ainakin kun vertasin Annin massua Roosan massuun niin samalla mallilla mennään :) Se 4 riittäisi minulle varsin hyvin, ja ne kaikki 4 voisivat olla tyttöjä koska niille olisi ottajia useampiakin, tyttöä minä itsekkin kaipaisin, alkaa noita kolleja olla jo ;)

Tässä on kasvatuksen saralla tapahtumassa muutamia muutoksia ja suunnitelman vaihdoksia, näitä pähkäillessäni olen saanut onneksi kuuntelu apua Hannalta ja tsemppausta tulevaan, ehkä tämä siis tästä ja tekemäni päätökset ovat olleet ihan jees juttu :) Voi olla että kk sisällä on jotain kerrottavaa tai sitten ei, joka tapauksessa jonkin moisia muutoksia on luvassa!

Ja myös jos jolla kulla olisi kissan mentävä aukko kotona niin hihkaiskaapa, sijoituskotia olisi vailla sekä uros että naaras, molemmat aikuisia! Naaraan mielelläni sijoittaisin Kuopion lähelle. Uros ei merkkaa, on kiltti ja herttainen poika mutta laulelee aina silloin tällöin (ja ei kyseessä ei ole meidän Santtu :D ). Myös muutamalle nuoremmalle (pentu) kissalle olisi sijoituskoti hakusessa (niin uros kuin naaraskin) joten rohkeasti vain lisää kyselemään jos alkoi kiinnostaa :) Mielelläni kerron lisää näistä asioista! :)

Kuvassa Annin massu 5,5vko:a eli yli puolen välin jo ollaan :)



Ei kommentteja: