sunnuntai 21. marraskuuta 2010

6vko:a takana muutama edessä....

Ei siis enää niin kauaa.... tänään on ensimmäiset potkut otettu vastaan molemmilta kyljiltä joten vahva veikkaus on että ainakin kaksi siellä on :D toivon tietysti että olisi vähän enemmän kuten vaikka 4 niin kaikille halukkaille riittäisi jotain koska totuus on että kotiin tästä pentueesta joku jää !! Nämä lapset ovat Roopen lapsenlapsenlapsia ja minulle hyvin hyvin tärkeitä kaikin puolin, sukutaulukin on ihan nami ;)

Anni on voinut koko tiineyden ajan hyvin, syö ja pääasiassa nukkuu, toki joka ilta vetää hurjat formulat muiden mukana ja saa minut kauhistelemaan, tiedä sitten miten pahoja aivovammoja lapsilla on jo ennen syntymään kun tuolla vauhdilla mamma painaa aika ajoin menemään. Itse tiineyden Anni on ottanut rauhallisesti, se ei paljoa tunnu stressaavan eikä sitä häiritse jos massuun kosketaan kuten Roosaa... innolla odotan pentujen maailmaan tuloa ja sitä millaiseksi äidiksi AnniNanni alkaa :)

Sain torstaina myös viestin labrasta että ottamani DNA-näytteet PRA:n varalta ovat saapuneet perille ja 5-7pvä:n kuluttua saamme sitten tulokset. Päädyin nyt ekaan erään testaamaan Roosan, Annin, Eddien ja Aapon sekä testasimme kasvattini Leon sekä kaverinsa Nallen, seuraavat testipaketit on jo tilattu ja seuraava erä testaillaan tammikuun puolella, nyt me keskitytään tuleviin joululauluihin ;) ja odottelemme ekan satsin tuloksia, laittelen sitten infoa kun tulokset saapuvat!

Kotona on hieman muutoksia tapahtumassa mutta niistä lisää, joskus on pakko vain toimia parhaaksi näkemällään tavalla :/

PappaMopo Turo Tuppurainen pääseekin taas eläinlääkäriin, Turoahan on hoidettu IBD:n vuoksi kortisonipiikein (tautia ei ole todettu koepalasta!!! HUOM!! ) ja yleensä olemme pärjänneet yhdellä piikillä 3kk mutta nyt pikku hiljaa on alkanut välit lyhentyä, edellisestä on nyt hiukan yli kk ja nyt näyttää siltä että uusi piikki olisi ajankohtainen :/ Voi olla että nyt pistetään vähän tarkemmat tutkimukset pystyyn eikä vain pistellä Pappaa, täytyy ensin selvitellä ottaako täällä perähikiällä kukaan koepalaa vai kuinka toimitaan mutta tästä lisää sitten jossain välissä :)

Perjantaina lähdemme Kirsin kanssa kohti Turkua ja nelosten erkkaria, mukana Leo ja Nalle ja Hanna kyyditsee kasvattini Onnin Hesasta mukanaan mulle hoitoon, Onnin oma mamma Jenni pölähtää paikalle sitten sunnuntaina mutta saan huolehtia pienestä suklaanassusta ihan koko lauantain!! :)) Turusta tarinaa sitten ensi viikolla kun muilta kiireiltä ehtii!!

Mutta tässäpä alla AnniNannin massu kun tiineyttä takana 6 viikkoa... voi olla että kohta puoliin saadaan ihailla muutakin massua/massuja ;)

Ei kommentteja: