tiistai 30. marraskuuta 2010

Terveisii Turkkusesta

Nyt on tämän vuoden viimeinen näyttely takana ja mukavaa oli kaikin puolin vaikka reissu olikin suht raskas kun tuo matka ei ole mikään lyhyt.

Meidän matka starttasi jo perjantai aamuna hyvissä ajoin ja olimmekin Turussa jo iltapäivällä ennen kolmea, oli mukavaa köllötellä ihan rauhassa ja odotella Hannan soittoa jotta voin noutaa kasvattini Onnin tavaroineen Hannan hellästä hoivasta :) Hanna soittelikin sitten illalla että lapsi olisi pihassa ja kävinkin noutamassa Onnin huoneemme vessaan, huoneessa kun oli Leo, Nalle sekä Upi niin valitettavasti onni joutui vessahoitoon mutta reippaasti lapsi siellä oli, ekana yönä tuli pieni itku klo 03.00 jälkeen jota kestikin siihen aamuun mutta muuten reipas pieni mies jaksoi hienosti olla, ruoka maistui ja vessahommatkin tuli hoidettua! KIITOS vain Hannalle joka kyyditsi Onnin Helsingistä Turkuun luokseni!

Lauantai aamuna auton pakkauksen jälkeen tuumasimmekin ettei Scoda käynnisty... huoh, sen enempää miettimättä aloin pakata Hannan Hiivattia koska muuten olisi levinnyt pää :D Hanna hammasta purren reippaili kanssani ensin auton täyteen ja nakkasi minut kissoineen messuhallille ja lähti noutamaan toista satsia kamaa, tällä välin käytin Hannan Pikiäisen ja lainalapsi Navin ell tarkastuksessa, roudasin kamaa eteen päin kohti hallia ja seuraavaa ell tarkastusta johon nakkasin Onnin, taas kamaa eteen päin ja sitten vika satsi kissoja ell tarkkiin eli Leo, Nalle ja Upi. Tällä välin Kirsi selvitti hotellilla ajoturvan kanssa mikä autossa vikana.
Vaikka aamu olikin yhtä kaaosta siitä silti selvittiin, iso iso kiitos Hannalle avusta!!!! Sisustin sitten parhaani mukaan lapsille sturdit ja sain kuin sainkin kaikki aluset ja muut ihan oikein, Kirsi oli tyytyväinen kun olin reippaillut kaikki ihan oikein vaikkakin kysyin välillä vähän Katen mielipidettä mikä väri sopii mihinkin :D

Lauantai aamun kaaoksesta kun selvittiin ja alettiin odottamaan arvosteluja kohtasimme toisen kaaoksen, nimittäin Anna Wilchek teki tuomaritutkintoa nelosissa joten hänelle täytyi roudata sitten osa kissoista, onneksi meidän porukasta ainoastaan Nalle meni Annalle ja Nalle saikin odotella kassissa hetken ennen kuin assari Terhi nappasi herran pöydälle :)

Lauantain arvosteluista Nalle kävi Eva Wieland-Schillan pöydällä ja sai hurjasti kehuja, pusuja ja tietysti sen odotetun sertin ;) Kutsu TP:hen tietysti mutta siinä hävisimme odotetusti nyt kastraatti kerhoon liittyneelle Örpille mutta hurjasti Eva Nallesta tykkäsi ja se saikin oikein mukavan arvostelun!! Onni kävi sitten arvostelussa Luigi Comoriolla ja sai ihan mielettömän hyvän ja upean arvostelun, mielettömät kehut tumman sinisistä silmistään, suorasta profiilistaan ja upeista pointeistaan joista minäkin olen ylpeä ja ihmettelen mistä se sellaiset on itselleen kehittänyt!! Se on kuin Pikkunen pienenä, niin selvät suklaat pointit että ei uskoisi, varsinkin kun äidillään on suht suttaiset pointit varsinkin jaloissa! Onni pääsi myös TP valintaan ja yllätti taas kasvattajansa täysin, jäi nimittäin neljästä nuoresta toiseksi nippa nappa! Luigi mietti oman aikansa Onnin ja Katin Pirkon (Santuzzan O Marry Me, OSH n) välillä ja lopulta Pirkko nappasi voiton korvillaan, ne ovatkin paremmat kuin Onnilla joten huonolle ei hävitty :) Onnin "mummi" Maarit esitteli Onnin kun olin itse juuri Nallen kanssa valinnoissa, hienosti pieni mies käyttäytyi vieraankin käsissä :)))

Viimeisenä oli vuorossa Leo joka kävi Jörgen Billingin pöydällä saaden hyvän arvostelun ja kutsun valintoihin jääden siinä sitten viimeiseksi... se on jännä kuinka joillekkin tuomareille rintalastakoukku on elämän ja kuoleman kysymys ja kissalle irvistellään vian vuoksi (tähän semmoinen silmiäpyörittelevä hymiö). Koin saman aikoinaan Koikkiksen kanssa, suurin osa tuomareista ei välitä koukusta eikä sanallakaan mainitse siitä, kun taas osan pitää päivitellä sitä arvostelussa, kirjoittaa se seteliin ja kutsua kissa valintoihin kuitenkin jättääkseen sen viimeiseksi ja jotta voi kaikille kailottaa kissan viasta... no mutta tuomareita on monia, onneksi niitäkin jotka tietävät että kastraattiluokissa rintalastakoukku tai knikki ei ole elämän ja kuoleman kysymys, siksi ne kissat yleensä kastraatteina sitten kisaavat ;) Joka tapauksessa Leo sai hyvän arvostelun ja sertin, eli sitä mitä haettiinkin!!

Hannan Pikiäinen eli Onnin siskopuoli ja Leon siskopuoli :D sai myös Evalta upean arvostelun ja Pikiäisestä onkin kasvanut kaunis nuori neito, profiili on edelleen "to die for" !! Ihanaa oli myös huomata että pikiäinen on edelleen ihan höpsö ja se vain surisee ja pörisee :))

Illalla sitten hotellilla syömään Kirsin ja Hannan kanssa ja sitten tulikin uni ja hyvin nukutti!!!

Sunnuntai aamuna Scoda starttasi hyvin joten päästiin ihan omalla kyydillä messukeskukseen :) Olimme siirtyneet lauantaina näyttelyn jälkeen toiseen paikkaan koska Ocicatit menivät nelosten rinkiin, nelosillahan oli la erkkari ja su sitten oli ocien erkkarin vuoro!

Sunnuntaina sitten Nalle sekä Leo menivät Kristiina Raution pöydälle ja Onni Natalia Sidorovan pöydälle :) Onnin omistaja Jenni ehtikin paikalle juuri kun olimme Onnin kanssa arvostelussa!
Natalia ihastui Onniin, fiksu tuomari ;) Huokailua ja oh my godia tuli kun laskin lapsen pöydälle, oh my oh my oli päivän lausahdus Onnin kohdalla ja tumman siniset silmät saivat Natalian pyörtymyksen partaalle :D Kovasti hän tykkäsi Onnista ja Onni saikin hurjan hienot arvostelut taas, TP:ssä odotetusti Sannan Topi vei voiton mutta oli upeaa taas päästä valintoihin mukaan!!!

Kristiina tykkäsi sekä Leosta että Nallesta ja molemmat pojat saivat serttinsä joten enää 2 serttiä ja Leosta tulee kissalamme eka Supreme!! tätä saadaan kuitenkin odotella toukokuulle jolloin pääsemme ulkomaille :) Valinnoissa pojat hävisivät sitten odotetusti Örpille mutta plakkarissa taas se mitä haettiin!! Myös Hannan Pikiäinen käväisi Kristiinalla saaden hienon arvostelun ja kutsun valintoihin, korvia Milla toivoi isommaksi mutta kaikkea ei saa samaan pakettiin ;) Hienosti Pikiäinen kuitenkin taas venyi ja hurmasi, siitä tulee hyvin kaunis kissa kunhan se vielä tuosta kasvaa!

Loppu sunnuntai menikin sitten Hannan duunikameran kanssa heiluessa ja kuvatessa sekä paneelia seuraten, pian koittikin pakkaaminen ja kotiin lähtö, menimme vielä yöksi hotelliin ja ajelimme Kuopioon sitten ma aamuna rauhakseen :) Raskas reissu mutta oli ihanaa palata kotiin, hirmuinen ikävä oli kaikkia muruja ja Annin massukin oli hieman kasvanut taas!!

KIITOS kivasta viikonlopusta kaikille kavereille varsinkin Jennille Onnin lainasta, Hannalle kaikesta mahdollisesta ja mahdottomasta, Katelle useista nauruista, Maaritille ja Mirjalle seurasta, Mirjamille ja Tuijalle myös ja kaikille muille joita en muista :) Kirsille suuren suuri kiitos reissuseurasta ja kaikesta!!! Mukavaa oli :))

Alla muutama allekirjoittaneen ottama kuva Turusta!

Leo venyy Jörgenin käsissä

Nalle kommentoi Annalle

Leo

Pikiäinen ja upea profiili

OnniMoogeli

Nalle taas äänessä

Ihana Onni pesässään :)

Ei kommentteja: