perjantai 25. tammikuuta 2008

Korvakontrolli, Pentuja ja muistoja..

Onhan ollut hippasen kaaosmainen viikko etten sanoisi.. uskokaa tai älkää niin en vieläkään saanut haettua uutta liittymää itselleni :D

Käytiin tänään Koikkiksen kanssa Paavon luona korvakontrollissa, siitä löytyykin juttua ja kuva tuosta hieman alempaa, AB kuuri jatkuu edelleen ja korva ei ole vielä kunnossa!!

Sari laittoi juuri tuossa illalla viestiä että kakarat painavat jo yli kilon!! Ja ikää muksuille tulee sunnuntaina täyteen vasta 8 viikkoa :o Ne on jättiläisiä! Nimesin suklaan pennun myös tänään.. Sijoituskodissahan neiti kulkee työnimellä Mörkkyli jonka perheen pojan viikarit tytölle keksivät mutta jatkossa sitä kutsutaan Pink:iksi ;) PINK siis kirjoitettuna! Ajattelin ilmoittaa hörökorvan Vaasan näyttelyynkin kun se on sen verran kaunis <3

Jenniltäkin tuli viestiä että Unski poika se vaan kasvaa ja komistuu! Ihanaa kuulla tuollaisia uutisia pennusta jonka 6 siskoa ja veljeä eivät selvinneet elämässä pitkälle, viimeisimpänä kuoli maailman ihanin Narsku joka eli 15 viikon ikäiseksi saakka :( Elämä ei ole reilua.
Näenkin Unskin sitten jyväskylässä 16 helmikuuta, jee!!

Kaivelin tänään koneen arkistoja ja löysin kuvia edes menneestä Spotista (Jackpott´s Spotlight). Siinä vasta oli unelmieni kissa! Harmi vain että meidän yhteiseloa kesti viikon verran.. Spotti kuoli syliini keskellä yötä :( Se on kyllä yö jota ei helposti unohda, ei pidäkkään vaikka senkin yli ajan kanssa pääsi.
Älkää säikähtäkö vilkkuluomia, Koikkis on heräilemässä nukutuksesta ja on vielä vähän tööt :) Kuten huomata saattaa korva lurpattaa kun siitä imettiin viikon aikana kertynyt neste pois. Nyt on Koikkiksella kaulassa uusi puhallettava kauluri ja se näyttää aivan siltä kuin sillä olisi pelastusrengas kaulassaan :D Ensi torstaina vielä yksi kontrolli käynti Paavon luona!!

Ei kommentteja: