lauantai 15. maaliskuuta 2008

Muutama kuva meidän jengistä..

Tulin tuossa eilen illalla huvikseni napanneeksi muutaman kuvan meidän korvaotuksista kun kaikki makasivat nuutuneita pesissään kun olivat ensin ahtaneet naamariinsa suikalelihaa ja keitettyä kanaa.
Kuvien laatu ei ole todellakaan mikään päätä huimaava kun tuo kamera on mikä on ja "mustat silmät" on saatu aikaan ihan sitten punasilmäisyyden poistolla joka käsittelyohjelmasta löytyi :p

Meidän äijien äijä <3 Maailman ihanin suklaanaamari eli Pikkunen. Hiano miäs!!

Pikkunen edelleen... se on vähän hönö mutta eikös kollit yleensä aina ole? :D

Miun rinsessa <3 Ärsyttävämpääkin ärsyttävä Kerma mutta silti niin ihanan rakastettava kaunokainen.. huomaa että neitiä selvästi vituttaa jouduttuaan paparazzin kohteeksi kesken unien..

Texi viirusilmä, intoutui jopa tuon verran raottamaan silmiään mikä on jo ennätys tällä kissalle!!


Ja sitten lopuksi ajan tasainen kuva Koikkiksen korvasta ja millaiseksi se jää. Kuten huomata saattaa se ei enää roiku keskeltä mutta yläreuna korvasta on "käpristynyt" ja kovettunut ja tuollaiseksi se nyt sitten myös jää...

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Suloista porukkaa <3

"Känkkäränkkään" kommenttina, että sellaisia "ystäviä ja kavereita" on turha surra... eivät he sitä oikeasti olleet jos eivät osaa iloita yllätyksistä kanssasi tai vaativat tilintekoa kaikista tekemisistä. (..asiasta sen enempää tietämättä..)
Oikeat ystävät pysyvät mukana kaikissa elämän käänteissä. Tsemppiä!