keskiviikko 4. helmikuuta 2009

ja ensimmäinen surullinen pentu-uutinen

Nimittäin pienestä Sisu-pojasta (DeLaSoul´s Soul Deep, OSH n) tuli tänään eläinlääkärin avustuksella pieni kissaenkeli.

Sisun toinen takajalka alkoi tässä eräs päivä kintereen kohdalta turvota ja Sisu kävi kahdella eläinlääkärillä näytillä... tänään sitten päivystyksessä saatiin vihdoinkin selkoa jalan tilanteeseen ja keskusteltuani eläinlääkärin kanssa puhelimessa päädyin antamaan luvan lopetukseen sekä jalan avaamiseen.

Ell avasi molemmat takajalat ja turvonnut jalka olikin loppujen lopuksi aivan sökönä, pahasti murtunut ja kinner pois paikoiltaan, kissaa pienestä Sisusta ei olisi saatu tekemälläkään ja noin pienelle jonkun lastan virittäminen on sama kuin ahteriaan haarukalla rapsuttaisi..

Sisu kuitenkin mennä viuhtoi yli 2vko:a normaaleilla koivillaan kunnes joku äksidentti käsi, turha sitä on arvailla mikä jalkaan on käynyt kun syitä on monia: mamma on maannut lapsen päällä tai koipi on kolahtanut johonkin kun pentuja on mamman voimin kanneltu jne jne.
Näitä sattuu ja tapahtuu, se on elämää.

Tämä oli taas päätös joka oli pakko tehdä ja olen hyvilläni että eläinlääkäri konsultoi minua täysin rehellisesti ja kertoi oman mielipiteensä, tähän perustuen päätin antaa luvan lopetukselle ja tuloksen kuultuani olen varma että päätös oli oikea.

Pieni Sisu on nyt sökön jalkansa kanssa tähtenä taivaalla ja neljä sisarusta jatkavat kasvuaan ja eloaan Pinkki-mamman kanssa :)

Kiitoksia Saralle ja Mikalle jo tässä vaiheessa jaksamisesta ja pentujen hoidosta, ei ole helppoa ollut sielläkään ei!

1 kommentti:

maarit kirjoitti...

Voi pientä... on se varmaan ollut kipeäkin. Nyt ei tarvitse enää kärsiä