sunnuntai 10. toukokuuta 2009

Muistelua...

Ihan omaksi iloksi täytyi hieman muistella mitä meillä on syntynyt ja milloin :D

Ihan ensiksihän me aloiteltiin CoirnFlakes kissalan sijoituspentueella, Hinkulle ostettiin sulho Ruotsista, komea musta OSH poika "Spotti" joka kuitenkin viikon meillä olen jälkeen kuoli syliini keskellä yötä kuin salamaniskusta.
Tämän jäljeen Hinku matkusti kasvattajalleen tapaamaan komeaa Nemesis herraa, risti jalkansa ja vietti siellä vajaan 3kk loman :D Tuli sitten kotiin tammikuussa ja seuraavaksi päiväksi pukkasi juoksun, onneksi kotona oli Roope ja häät saatiin vietettyä.
24.03.2006 syntyi sitten G-pesue maissilastuja: pojat OSH c 24 ja OSH b sekä tytöt OSH a 24 ja OSH n.
Näistä pennuista mainetta eniten on niittänyt Oi eli CornFlakes Gimmie Shelter jolla on monia BIS-voittoja ja GIP-titteli, Oiski onkin hieno tyttö!

Maissilastujen jälkeen oli sitten meidän oman pesueen vuoro. Hinkulle oli katsottu sulhoksi komea Harald herra joka hurmasikin neidiltä jalat alta sitten saman tien kun häät vietettiin keskellä meidän aamiaispöytää! 12.10.2006 syntyi sitten Sunrise Avet ja 3 yllätystä :)
Haraldista lähdin hakemaan suurimmaksi osaksi sitä kokoa ja mahdollista kanelia! Mahdollisuus kun oli että Harald on punaisen alla suklaa suklaan kantaja tai suklaa kanelin kantaja ja meilläkävi tuuri. Suklaakonnina syntyneet tytyt vaihtuivatkin ajan kanssa kanelikonniksi!!!
Yhteensä pesueessa oli tytöt: 2x OSH q sekä SIA h 21 (22) sekä pojat: OSH o 24 ja SIA n 21.
Tästä pentueesta lähti myös ensimmäinen ja tällä hetkellä ainoa vientimme Tikka joka muutti Ruotsiin Zeldtrix kissalaan. Pentueesta jatkoon jäi Sani, DeLaSoul´s Sunny Day, OSH q.

Sunrise Avejen jälkeen alettiin miettiä Hinkun tyttärelle Metulle sulhoa ja pari ehdokasta läpi käytynä päädyimme oikeasti ehkä maailman ihanimpaan sininaamioon Koukkikseen ♥
Mun sydän on edelleen siellä missä Koukkis! Metulla vaan ei ollut ihan lapsenteko mielessä ja Koukkis parka asuikin meillä parin kk ajan. Kappas kummaa sitten kun sovittiin kollille kotiin lähtö niin Metu päätti seuraavana päivänä pistää juoksuksi :D
Yhtään astumista ei kuultu saati nähty... mutta 16.07.2007 alkoi sitten tapahtua, tai ainakin yritti. Metu ei onnistunut synnytyksessä itse joten keisaroinniksi meni ja kaikki meni oikeastaan hyvin hyvin pahasti pieleen. Metu oli nukutettuna yli 30min ennen kuin se avattiin ja olen 100% varma että tämä aiheutti suurimman tuhon mitä pentujen kanssa tapahtui :(
Sininen OSH poika oli jumissa kuolleena synnytyskanavassa ja siksi muut eivät päässeet syntymään. Yhteensä 7 pentua joista 6 elossa.
Metu meni todella kipeäksi itsekkin ja kaiken kaaoksen jälkeen päädyimme siihen että emo lähti kotiinsa hoitoon ja minä jäin huolehtimaan 6 huutavasta lapsesta, onneksi pissatus apuna minulla eli Hinku!!! Verraton apu tuo mummi ♥
Pentuja putosi matkan varrella niin että 6vko:n kohdalla jäljellä oli 3, 7vko:n iässä enää 2 ja lopulta näytti siltä että pahin olisi ohi. Valitettavasti 16vko:n iässä jouduimme lopettamaan ihanan Narskun sen sairastuttua FIPpiin. Pentueesta jäi siis 1 urhoollinen Metallica SIA n poika.

Tämän jälkeen olin suuresti helpottunut siitä ettei seuraava pesue syntynyt meillä kotona.

Ruotsista meille saapui ihana pikku mies Pikkunen, SIA b, ihan varta vasten kasvatuskolliksi.
Ensimmäisen tyttöystävänsä kanssa se vietti viikon toisiaan turpaan vetäen ja sitten syvässä hiljaisuudessa laittoivat alulle meidän Aerosmithit ♥ Niinpä Sani synnytti 02.12.2007 yhteensä 4 suklaista lasta joista 1 syntyi kuolleena. Itsenäisyyspäivänä loppuun asti kehittymätön suklaapentu poistui myös luotamme ja jäljelle jäi OSH h ja OSH b tytöt :)
Sani panosti määrän sijasta kokoon, OSH b tankki painoi syntyessään 128g.... se on meidän Pinkki!

Näiden jälkeen tulikin sitten ihan kunnon tauko..... Toki pikkusella kävi 2 kaunotarta Puolasta kylässä ja minä mietin mistä sille naaraan löytäisin, tuontikolli joten toki tahtoisin siltä jatkoon vielä jotain muutakin kuin keltasilmäisen tyttären :D (Pinkille nousi pissa päähän...)

Niinpä meille tuli sitten lainaan Evangelina jonka tarina alkaa varmaan kaikille olla tuttu joten siitä sitten sen enempää :D 13.01.2009 Eva synnytti sitten sen 7 pentua joista 6 tuli elossa, tytöt: SIA b, SIA b 21, SIA n ja SYS n 03 sekä Pojat 2x SYS b 03. Näistä tulevaisuudessa toivon mukaan sitten sukuaan jatkaa Bertta.

Myös Pinkin astutus tuli ajankohtaiseksi ja se treffasikin Mystin kertaalleen jääden tyhjäksi. Toisella kertaa Allu poika pisti parastaan ja hurmasi Pinkin hiljaa ja salassa... tuotokset syntyivät 14.01.2009, 7 kakaraa joista 5 elossa. 3vko:n jälkeen sanoimme hyvästit OSH n pojalle ja niin pesään jäi tytöt OSH n ja OSH o sekä pojat OSH o ja SIA b. Kovat oli odotukset varsinkin tuon kanelitytön kohdalla mutta milloinpa mikään menee kuten voisi kuvitella :p

Eli 5 pentuetta, 7 poikaa ja 11 tyttöä, 18 pentua.
SIA n 21
SIA h 21
2x SIA n
2x SIA b
SIA b 21
OSH o 24
2x OSH o
OSH n
2x OSH q
OSH b
OSH h
2x SYS b 03
SYS n 03

Helppoa ei ole ollut eikä rahavoittoista, kuitenkin hyvin arvokasta ja opettavaista, on tullut koettua ja nähtyä kaikkea. Ikävä tätä touhua tulee ainakin hetkeksi :)

Ei kommentteja: