lauantai 28. helmikuuta 2009

Terveisiä valokuvauksesta :)

Nyt on kuvattu ja kuvattu ja kävi kuulkaas ihan työstä!!

käytiin siis tänään Maxin, Roopen ja Esmen kanssa ammattikuvaajalla Studio Foxyssä täällä Kuopiossa ja voin sanoa että kun luulin valinneeni kaikista helpoimmat kuvattavat valitsinkin ne kaikista vaikeimmat :D

Esmen kanssa kuvaus oli yhtä kaaosta... Esmellähän meni herne siinä vaiheessa pyllyyn kun nostin sen pöydälle... varmasti ensimmäiset 50 kuvaa on huutavasta ja ärjyvästä vihaisessa syssistä :D Noh, saatiin me jokunen onnistumaankin sitten loppujen lopuksi mutta mitään suoranaista ihmettä ei saatu ikuistettua...kovasti olisi siniset silmät tahdottu kuvata mutta arvatkaa onnistuiko? :D

Maxin kanssa kuvaus oli ihan samanlaista kaaosta :D Maxi oli niin innoissaan uudesta tilanteesta että se surisi ja pörisi sata lasissa ja teki hännästään hienon joulukuusen... Maxi viihtyi myös paremmin lattialla tutkimassa kuin kuvattavana mutta onneksi kuvaaja oli asiansa osaava ja myös Maxistä saatiin sitten loppujen lopuksi kivoja kuvia aikaan.

Roope sitten oli luku omansa.. saman tien kun salamavalo välähti pisti Roope charminsa peliin ja alkoi poseerata! Kuvia otettiin todella ahkeraan ja voin sanoa että mukana on monen monta aivan super upeaa otosta!!! Roope ymmärsin homman idean ja teki hienoa työtä :)

Nyt odotellaan kk päivät että kuvaaja ehtii kiireiltään käsitellä kuvat ja valkata sieltä ne hienot otokset ennen kuin saadaan levyllinen kuvia omaan käyttöön, nämähän olivat ns. mainoskuvaukset joissa annettiin yrityksille ym. vapaa käyttö kuviin. Saas nähdä ilmestyykö joskus meidän karjuva Esme muropaketin kylkeen ;D (vitsi!) mutta voihan se olla että joskus joku jossain mainoksessa tai logossa ym. näkyy, eihän sitä koskaan tiedä!

perjantai 27. helmikuuta 2009

Ihanat pienet pallomasut ♥

Meillä alkaa olla ihania pieniä pallomasuja täällä pikku hiljaa :)
Varsinkin pojat Emil ja Leo ovat kunnostautuneet tuossa ruokailussa ja molemmat ovat viittä vaille 600g.
Tytöt sitten vielä vähän nirsoilevat vaikkakin syövät jo itse paitsi Eve.

Meno on pentulaarissa päätä huimaavaan kun pienet kirput juoksevat sata lasissa toisiaan kumoon ja roikkuvat mammassaan kiinni pienillä hampailla :D Eva on välillä vähän hätää kärsimässä mutta onneksi se pääsee hyppäämään laidan tälle puolelle pentujen tipahtaessa kyydistä ja jäädessä pentulaarin toiselle puolelle.

Ensi viikolla laajennan lasten reviiriä, nythän ne siis majailevat meidän isossa vaatehuoneessa josta otettiin ovi pois ja niillä on "aita" että pysyisivät vielä hetken siellä, makuuhuoneessa täytyy järjestystä muuttaa pentuystävällisemmäksi ja siivota oikein kunnolla :D
Tällä hetkellä sänky on täynnä vaatehuoneen tavaroita ja avomies nukkuu rohkeana poikana kaiken tuon roinan keskellä :D Minähän fiksuna pakenin sohvalle ;)

Koska lapset (sekä BeeGeet että Roxetet) kävivät läpi jonkin sortin mahataudin niin myöhäistin rokotuksiakin että varmasti saadaan kaikki viimeisen päälle terveiksi, ekat rokotukset haemme vasta 11vko:n iässä ja jos tämä osoittautuu hyväksi päätökseksi näin teemme sitten jatkossakin kun pentuja taloon tulee.

Mutta nyt hieman kuvia, Eve ja Lana oli niin meno päällä etten saanut niitä rauhotettua edes muutamaksi minuutiksi joten jätin niiden kuvaamisen seuraavaan kertaan :D

Bertta

Emil

Emil ja äippä

Jansku

Jansku

Leo Leppäkerttu

Leo ♥

Leo

keskiviikko 25. helmikuuta 2009

Vähän parempia kuulumisia..

Hieman parempia kuulumisia ainakin osalta pennuista :)

Leo, Lana ja Jansku ovat kunnostautuneet syömisessä, ruokaa hupenee lautaselta ja lattialta.. Janskulle se ruoka siis kelpaa ainoastaan lattialta syötynä. Emil syö hirmuisen kiltisti lusikasta kun vaan lykkii sille ruokaa suuhun. Eve ja Bertta sitten ovat ne ongelma tapaukset joille täytyy ruiskulla antaa ruokaa ja sekin menee satunnaisesti mahaan tai mun päälle :D

Painot nousevat hitaasti mutta varmasti, tosin kakarat on liikkeessä 24/7 joka verottaa hieman sitä painon nousua mutta en ole nyt näistä 4 ollenkaan huolissani... Bertta ja Eve tietysti huolettaa mutta antibioottia ja axiluria on vielä muutama päivä jäljellä.

Reippaita kaikki ovat ja aivan hirmuisia riiviöitä, aina kun menee pentupömpeliin punnaamaan tai ruokkimaan niin 6 kakaraa roikkuu housun lahkeessa, varpaissa ja kun istut alas ne kaikki könyää syliin natustamaan sormia ja osa hiuksia :D Hirmuisen ihania naperoita ne on.

odottelen kuitenkin vielä ihan rauhassa ennen kuin lisään ne takaisin sivuille, pääasia että kaikki nyt alkavat syödä ja kasvaa!

Lasten mamma Eva löysi myös uuden kodin, se muuttaa pentujen lähdettyä tänne Kuopioon Jonnan luokse meidän Lolan kaveriksi :) Ihanaa että asia järjestyi näin ja Eva pääsee hyvään kotiin, Lolakin saa kaverin!

Kuvissa esiintyy meidän "pulleimmat" lapset, pienet luukasat jätin nyt kuvaamatta että saisivat ensin lihaa ympärilleen!
Emil

Emil the Alien , aivan ihana jätkä ♥

Jansku

Lana

Leo Leijona

Leo hurjistui kun vein huiskan pois :D

Kaneli flikka vailla kotia

Lahdessa olisi vielä tämmöinen pieni tirppana vailla omaa kotiaan. Lala on siis kanelin värinen itämainen pikku likka jolla valitettavasti on rintalastakoukku. Tämän vuoksi Lala etsii lähinnä lemmikkikotia mutta kovasti toivoisin näkeväni Lalaa näyttelyissä leikattuna... näitä kaneleita kun ei kovin montaa aina Suomen näyttelyissä näe!!

Lala on ihan sievä pieni likka jolla on kaunis kaneli väri :)
Lala eli DeLaSoul´s CrashBoomBang
Ps. Kotona olevat pennut ovat hieman edistyneet, 4 syö jo jotenkuten itsenäisesti joko lattialta, pyyhkeen päältä tai lautaselta, kahdelle muulle työnnämme evästä napaan sormella ja välillä ruiskullakin :D

maanantai 23. helmikuuta 2009

Kaikenlaista

Eilen ideoitiin Hannen kanssa yhdessä tulevaa.. innostuin sitten niin kovin että päätin pakata Toukokuussa Roopen kassiin ja ottaa suunnaksi Tallinnan näyttelyn :)
otenkin se odottaminen sinne Ruotsin syksyn näyttelyyn kävi niin ylivoimaiseksi että pitäähän sitä nyt Roopen kanssa aikaisemmin päästä reissuun + säästynpähän edes yhdeltä vasta-ainetestiltä vaikka Pikkusesta ne pitääkin ottaa ja Nallesta.

Roope pääsee matkaan sitten ihan uudessa Hot Pink sturdi kassissa, on se jo niin helpon kuuloista lähteä reissuun yhden kissan kanssa: kissa kassiin, kamat reppuun ja yksiösturdi olkapäälle, here we go Tallinn!!

Tulevana lauantaina mennäänkin sitten Quanien ja yhden ChicKittyn kanssa valokuvaukseen, mukaan siis lähtee Esme, Maxi ja Roope.....saahan nähdä jääkö valokuvaaja sen jälkeen hermolomalle, meitä ennen kun on pari persialaista :D Saadaan sitten ihan kunnon actioniä kun me pölähdetään paikalle :D

Tänään koitin myös nyppiä rakkaan pienen lehmätyttöni Esmen korvia, ihan kokeilu muodossa kun siellä pari valkoista karvaa on... Esme oli sitä mieltä että kyseinen toimenpide on aivan hanurista ja antoi sen kuulua :p 5 karvaa minä siitä irti sain ja HUOM! kaikki oli niitä ei toivottuja valkoisia :D Mulla on siis parempi tähtäys kuin Hannella :D

Myös minun tuleva pieni lehmätyttö kasvaa mammansa hellässä hoivassa, lapsen väriksi lopulta paljastui lilakilppari ja täplikäskin se on..vielä jännätään että onko se hopea :D Ihanan paljon cremeä siinä on ja pääkoppa on aivan mieletön vaikka kakara on vasta 3pvä vanhaa :)
Virallisesti väri siis on OSH j(s) 03 24 :) Jemi näin kavereiden kesken.
Nyt vain toivotaan että lapsella menee jatkossakin kaikki hyvin ja toukokuussa pieni toukka sitten voi kotiutua. Näillä näkymin lapsi tulee "sijoitukseen" koska itselläni sille ei ole pentusuunnitelmia vielä muutamaan vuoteen :)
Ja kaikkihan tietenkin tietää tässä vaiheessa mistä lapsi tulee.. ei nää varmaan enää yllätyksiä ole kellekkään :D

lauantai 21. helmikuuta 2009

Roope-Pappa

Meidän RoopeToopesta tuli taas viime yönä ukki kun Caro ähelsi Lauralle 3 pientä nyyttiä aamuyön aikana, iskänä näille lapsille toimii Roopen poika Lilde eli ChicKitty Be Flirt.
Taisipa Lilde ja Caro kuulla pienen toiveen kun sinne yhden lehmätytön taiteilivat :D

Nämähän ovat Roopen kolmannet lapsenlapset ja onpa papalla jo yhdet lapsenlapsenlapsetkin maailmassa!!

2 Pentuettahan Roope maailmaan sai: CornFlakes G-pentueen ja Chickitty B-pentueen.
G-pentueesta maailmalle lähti Galaxie josta en sitten muuton jälkeen olekkaan kuullut, ilmeisesti kuitenkin jälkikasvua jossain maailmalla on silläkin :(
G-pentueen musta piru Metu jäi minulle ja pyöräytti meille ainokaisen Metallican jolla ei ole palleja eikä jälkikasvua eli Roopen linjat kuihtui yhtä nopeasti kasaan kuin ne alkoivatkin :D

Noh, Chickitty B-pentueesta sukuaan jatkamaan jäivät poika Lilde ja tyttö Belle.
Belle kunnostautui ensin jälkikasvun kanssa Lilden miettiessä mitä tytöille pitää tehdä :D Bellen ekat lapset syntyivätkin ja niistä maailmalle sukelsi Fasu joka asuu Roeleenin luona Afrikassa. Suomeen jäi Siirinen jolla onkin nyt Roopen ekat lapsenlapsenlapset kasvamassa, nehän ovat siis meidän Mystin lapset :D
Kun Lildekin vihdkoin tajusi tyttöjen päälle sai se aherrettua maailmaan 2 lasta ja nyt 3 :D
Tahti ei ole kovin suuri mutta sitäkin tarkempi... pieni pieni lehmätyttö sieltä tuli ♥

Itse olen tykästynyt aivan kamalasti Roopen linjoihin, ehkä osaksi siksi että sieltä on tullut nättejä lapsia ja synnytykset ovat sujuneet tähän asti joka suunnalla hyvin paitsi tietenkin Metulla joka tukkeutui yhden pennun ansiosta aivan tyystin. Roopen takaa löytyy myös 2 minulle merkittävää kissaa jotka olen tavannut myös aivan henkilökohtaisesti: Eetu-Pappa eli Quan D´Fender ja Divina-Setä eli Woophy´s Divina Creatura. Maailman herttaisimmat pappakissat ja ihanat herrat, niin kauan kun saan nämä 2 säilymään jossain kohti sukuja niin olen tyytyväinen :)

perjantai 20. helmikuuta 2009

Ei enää pentuja

Tosiaan nämä pennut ovat nyt viimeiset jotka meillä kotona nähdään pitkään aikaan.

Allekirjoittanut meinaa palata koulun penkille syksyllä ja keskittyä näyttelyihin joten kasvatus menee hetkeksi tauolle, sitä en tiedä milloin innostutaan sitten tulemaan takaisin ;)
Indian ja Lolan pentueet tehdään aivan sovitusti mutta sitten ei ole lähitulevaisuudessa ihan heti suunnitelmia siintämässä.

Kotona olevat pennut eivät voi myöskään hyvin, vedin ne pois kotisivuiltakin ja tällä hetkellä meillä ei ole varattavia pentuja, katsotaan kk parin päästä uudestaan miten täällä voidaan ja moniko loppujen lopuksi selvisi. Jotenkin osasin varautua ongelmiin sen joulun takia mutta ei voi mitään että pää hajoaa ja hulluus iskee.. vaikka kuinka on yrittänyt pitää pennut pentuina niin silti niihin on kiintynyt niin jumalattomasti että ei tosikaan. Katsotaan mitä tässä tapahtuu ja jääkö meille yhtäkään BeeGeetä eloon.

Tauko tulee sinänsä hyvään väliin, tahdon keskittyä kouluun täysillä ja jos ei töitä ole samaan aikaan niin opintotuella ei hirveästi kasvateta vaikka tuo kaksilahkeinen onkin töissä :)
Myös muutama "rankka" pentue tässä ihan vähän ajan sisällä on mukavasti verottanut tätä intoa tähän hommaan vaikkei se kokonaan ole kadonnut :D
Kaikista huvittavaa tässä on se että minun kauan odotettu lehmätyttö on syntymässä hetkellä millä hyvänsä mutta minulla ei ole mitään suunnitelmia sen pennuttamiseksi ainakaan ennen kesää 2010 jos silloinkaan :D Noh, nyt vain täytyy ensin toivoa että se lehmätyttö syntyy.. itse asiassa sen olisi pitänyt jo 18.2 syntyä mutta kuinka ollakkaan tuleva mamma pihtaa :D

Elämä on..

Yhtä pettymystä :D Toivoin niin kovasti Esmelle Kristiinaa Pohkisiin ettei ole tosikaan ja tuomarijaon selvittyä voin sanoa että elämäni ensimmäisen kerran koin pettymyksen tunteen :p
Toki Rautiolla on lauantaina SYS n 03 mutta eihän siihen kuulu meidän Esme... Esme kun on ilmoitettu vain sunnuntaiksi :(

Noh, Laihialle mennään joka tapauksessa, koskaan en ole tuomarien takia skipannut näyttelyä enkä tee nytkään :D Täytyy vain toivoa että Albert on hyvällä päällä ja antaa meidän minikokoiselle syssykälle sertin :D

Laihian tuomarit ovat siis selvillä, Nalle pääsee lauantaina Dorte Kaaen pöydälle ja sunnuntaina Albert Kurkowskin pöydälle, Albertin pöydälle nousee myös Esme sunnuntaina ja Mystikki Mansikki yrittää uudestaan valmistua CH:ksi Christina Kowalczukin arvosteltavana :D

Ja koska tänään paistoi taas aurinko niin minä ilkeänä ihmisenä kiusasin meidän kakaroita...okei okei, muutama kuva on otettu yöllä kun heräsin hirveään ryminään..lapset olivat löytäneet tiensä sturdin katolle!

Eva-mamma ja Bertta

Eva-mamma ja Eve

Eva-mamma ja Jansku

Leon proofilia

Leo sturdin katolla klo 01.30 viime yönä

Lana

Eve

Emil karjuu!!

Bertta sturdin katolla viime yönä klo 01.45

tiistai 17. helmikuuta 2009

5 viikkoiset nappulat

Nappulat täyttivät viime yönä jo 5 viikkoa :) ovat kaikki jo isoja kissan alkuja ja syöminen, juominen ja astialla käyminen alkaa sujua kaikilta.

Bertta ja Emilkin ovat kovasti piristyneet ja tänä aamuna menivät jo itse lautaselle syömään ja rymysivät siskojensa kanssa pitkin vaatehuonetta.

Pentujen luonteet alkavat erottua nyt jo selvästi, Leo on sellainen hiljainen löllykkä joka tykkää kelliä selällään sylissä ja tapittaa ihanilla silmillään suoraan silmiin ♥ Aivan järkyttävän herttainen tyyppi!
Bertta on sellainen joka paikan höylä mutta nyt kun se on ollut hieman pipi niin se on ollut tavallista vaisumpi, tänä aamuna onneksi oli taas nähtävissä tuttua Berttaa joka kirmaa ees taas häntä pököllään :)
Eve on edelleen aivan mahdoton prinsessa, sillä kestää ruokailun jälkeen tunti ennen kuin se on saanut itsensä kondikseen, jokainen karva täytyy pestä ja silittää juuri oikealle paikalle hyvin hyvin tarkasti.
Emil on sitten sellainen pieni piru joka kiusaa muita mutta jos joku kiusaa Emiliä se huutaa kuin pieni eläin kurkku suorana :D
Suklaasiskokset Lana ja Jansku ovat sitten sellaisia pahan tekijöitä, se roikkuvat aina ruokkian varpaissa tai jaloissa, ne purevat ja potkivat ja viipottavat punnitus tilanteessa karkuun minkä pienistä koivistaan irti saavat!

Silti ne kaikki ovat ihan mielettömän söpöjä ja sosiaalisia nappuloita ♥

Leo Leijona

Lana

Jansku

Eve

Emil

Bertta

maanantai 16. helmikuuta 2009

Sähellystä oikein olan takaa...

Tänään tuli erästä tekstiviestiä lukiessa olo että milloinkahan minä olen tämän näyttelyharrastuksen oikein aloittanut? :D

Joo-o..niinhän siinä kävi että tänään väkersin elämäni ensimmäisen sertin mitätöimispyynnön NTK:lle käsiteltäväksi!

Katsokaas kun me ollaan Hannen kanssa jo niin hyviä näyttelykonkareita että eihän meille koskaan mitään tapahdu..njähnjähnjäh :D No joo, Mystikki Mansikki käväisi siis sunnuntaina Jyväskylässä Elena Noskovan pöydällä ja sai viimeisen CAC:n ja oli TP.. noh, järkytykseksemme tajusimme hieman liian myöhään (eli tänään...) että Mystillä on jo yksi CAC Elenalta ISROKista.. kontra puuttuu viimeisestä CAC:sta joten J-kylän tulos menee mitätöintiin :D

Noh tästä johtuen sitten tänään koettiin pieniä kaaoksen hetkiä kun minulle ilmoitettiin että saan sitten Laihialle mukaani KOLLIN! :D ja multahan oli lähdössä ja on edelleen Esme, Nalle ja Koikkis. Pientä säätöä ja miettimistä ja soitto hotelliin...voiko 2hh muuttaa kahdeksi 1hh? ja tämä järjestyi. Muuten olisi Mysti joutunut asumaan vessassa joten katsoin parhaaksi muuttaa asumisjärjestelyjämme :)
Ja tätä yhdessä olon riemua olisi täydentänyt Esme jolle menee herne sillä sekunnilla ahteriin kun se kuulee/haistaa vieraan kissan :p

Käytiin sitten tänään joukolla tapaamassa Paavoa. Turolta poistettiin hammaskivi, Koikkis sai rokotuksen ja pennuista Emil ja Bertta lähtivät hakemaan nestettä niskaan ja antibioottia. Emilillä epäiltiin pissatulehdusta kun se istuskellut lattialla aina siinä kohdassa missä ei ole mattoa ja sen rakko oli aivan täysi. Ja Bertalla mikä lie.. ei se syö ja nyhvöttää vain, nyt ovat molemmat antibiootin ja nesteen myötä piristyneet mutta itse eivät syö, Bertta kuitenkin juo.

Muut pennut voivat hienosti, Leo oli iltapunnituksessa jo yli 580g, Jansku 481g ja Lana 499g, nämä kolmehan syövät täysin ongelmitta evästä kuin evästä :) Emil on 455g, Bertta 447g ja Eve 442g että ihan ihmeen hyvältä näyttää vaikka kolmen viimeisen paino saisi olla suurempi.

sunnuntai 15. helmikuuta 2009

Terveisiä Jyväskylästä :)

Nyt ois niin kuin tän vuoden näyttelyputki avattu :D Vietimme rattoisan ja mukavan viikonlopun Jyväskylässä Killerin raviradalla näyttelytunnelmissa!

Omista mukanani oli ainoastaan Nalle mutta olihan minulla siellä sitten muita muruja paikalla: Mysti, Oi ja Velho ♥

Nalle sai molempina päivinä hienot arvostelut ja kutsut TP-valintoihin, valinnoissa valinta osu aivan odotetusti aivan järkyttävän ihanalle Vilille eli Sultsinan Kriek Boonille joka on SYS n 03 ♥ Aivan ihana ukkeli!! Nallea jänskätti aivan hirmuisesti ja se karjui kuin pieni leijona tuomarin pöydälle päästyään, molemmat tuomarit tykkäsivät ja sen huomee seteleistä :)

Hannen muruista (ja mun myös! ) Velho oli lauantaina TP!!! Hienoa Weehotin Touhotin!
Paneelissa vastaan tuli sitten Naitkauntti Mervin mollissa joikaava A-Molli ja tasatilanteen jälkeen Martti Peltonen päätti tehdä MolliOllista KP.

Sunnuntaina sitten oli Myftin ja Oin päivä! Tosin Myfti oli tuomarinsa ainoa mutta ei se ihan hevillä irronnut se TP...tuomarin mielestä kun se oli niiiiiiin tumma niiiiiin tumma että piti ihan miettiä, onneksi tässä vaiheessa oli jo kolmas CAC plakkarissa ja jäbästä saatiin Champion!
Kyllähän se sitten nominoitiin ja paneeliin mentiin. Myöskin Oi Roopen tytär päätyi paneeliin ja sitten jännättiin! Kannoin sunnuntaina myös Mervin ihanaisen MolliOllin TP-valinnassa, ihana ihana ukkeli ja ah niin komea...Mervi vois useemmin antaa mulle sitä kannettavaksi *vinkvink*

Paneelissa Mysti hävisi vastustajalleen Sultsille eli United Colours Cat Schulz-In-A:lle ja Oi hävisi Sultsinan Satumaalle, mustia molemmat. Vaan kovin olen ylpeä molemmista vaikkei Oiski minun olekkaan! Totesin taas tänään että kyllä se Mysti on varsin komea poika, leuka sillä on vaan kadonnut johonkin matkan varrella mutta muuten se on niin kaunis niin kaunis että ♥ Ja entäs sitten OiskiMoiski...isänsä tyttö monella tapaa ja niin ihana :)
Sultsinoiden Maaritille muuten ISO kiitos myös minulta Mystin valkoisten poikarakkaus karvojen nyppimisestä!!!

Seuraavan suuntaamme Laihialle jonne siis lähtee Nalle la + su ja Esme su, mukana myös turistin muodossa ruttukorva Koikkis ♥

Alla kuvia J-kylän keikasta, ei ihan HeikkiSiltala ja MarkusWikström tasoa mutta ehkä niistä kissan näkee :D Varsinkin kun kameran käyttö rajoittuu siihen napin painamiseen ja muu onkin hepreaa! :D
Nalle ja Natalia Sidorova la

Sidorova ihmettelee

Nalle Eva Wieland-Schillan kainalossa su

Pöljä kollipoikamme CH Mysti ♥

Mysti tutkailee mitä mun kassista löytyy...

Ihana Oiski ja Hansuliini ♥

Oiski sanoo VÄÄÄÄH!!!


Oiski kuikulee

Oiski ja tiukka etukeno

Velho pieni alieni ♥

Kyllä Velhokin osaa venyä!!!

perjantai 13. helmikuuta 2009

Näyttelyyn Näyttelyyn!!!

Ei ole montaa tuntia kun auto starttaa kohti Jyväskylää ja Killerin ravirataa!
Lähdetään Nallen ja Kirsin kanssa reissuun ihan kolmestaan :)

Tämä "irtiotto" tulikin juuri passeliin aikaan :D Niin ihania kun nuo pennut ovat niin kyllä välillä kaikesta hullunmyllystä kaipaa eroon.. sääliksi käy avokkia joka jää tänne kuuden riiviön armoille jotka kakkaavat ja pissaavat ympäriinsä ja sotkevat toisensakkin siihen kakkaan.. nimimerkillä: 5x tänään aluset vaihtoon!

Nalle onkin pitkästä aikaa taas näyttelyssä, viimeksihän se oli Kuopiossa Joulukuun alussa joten jännä nähdä mitä 2kk tauko on tehnyt.. nythän nappula kisaa ekaa kertaa nuorissa :)

Nyt pitäisi lähteä nukkumaan kun nappulatkin vihdoinkin 2h riekkumisen jälkeen simahtivat, näyttelykamat on ojossa ja järjestyksessä ja valmiina lähtöön! Ihanaa päästä nauttimaan näyttelyviikonlopusta ja unohtaa hetkeksi pennut ja kaikki kaaos mikä kotona vallitsee :D
Pääsee uinumaan Cumuluksen pehmeään sänkyyn ilman piippaavia laitojen yli tulevia pentuja, ah mulla alkaa kuulkaas nyt kahden päivän hemmotteluLOMA!!!!

torstai 12. helmikuuta 2009

Vauvakuva postaus!!

Koska ilma oli tänään taas yhdessä vaiheessa päivää kirkas ja lapsilla meno päällä niin napsin muutaman kuvan 4,5viikon vanhoista kultahippusista ♥

Nämä on mahtavimmat persoonat ikinä mitä meillä on syntynyt, ei sillä etteikö joka ikinen pieni kissan alku joka meillä on maailmaan tullut ole ollut jonkin sortin suuruisuus ja persoonallisuus mutta näissä kakaroissa on vain jotain, ne muistuttavat luonteeltaan niin kovin iskäänsä joka oli meille tullessaan yksi varsinainen pieni pöhkö joka vain surisi ja pörisi ja leipoi.
Ihan yhtä pöhköjä tuntuu nämäkin olevan :D

Leo

Leo sanoo: Moi !

Leo hurjana

Emilin ääninäyte

Emil pieni hassu Alien
(tai noh, ei se ole enää edes pieni 434g ja tolleen...)

Lana

Lana

Jansku

Eve rinsessa

Eve

Bertta kommentoi

Lurps ja isot simmut ♥